Οθόνες αφής … στο κοντινό μέλλον

Thu, Sep 9, 2010

Technology

Οθόνες αφής … στο κοντινό μέλλον

Ναι είναι γεγονός οτι ήμουν δύσπυστος στο να χρησιμοποιήσω οθόνη αφής στο κινητό μου στην αρχή, λόγω του οτι ήξερα (πριν δυο χρόνια λέμε τώρα) οτι όλα τα κινητά έχουν μικρές επεξεργαστικές δυνατότητες. Tελικά πήρα το HTC touch Pro πριν 2 χρόνια και ακόμα να το αφήσω. Δε μπορώ να το συγκρίνω με το iPhone καθώς είναι κατα πολύ κατώτερο, αλλά έμεινα σε ένα βαθμό ικανοποιήμενος απο την οθόνη αφής. Αν το σκεφτείτε οι οθόνες αφής θα είναι το μέλλον σχεδόν σε όλα όσα κάνουμε, καθώς δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ανταλάξεις πληροφορίες με ένα υπολογιστή . Υπάρχουν πολλά concepts για το UI που θα χρησιμοποιούμε αλλά ποιο απο όλα θα είναι πρώτο στην αγορά δεν ξέρουμε ακόμα. Ενδιαφέρον είναι το Ivan Tihienko’s Ringo interface που θέλει να αντικαταστήσει τα κινητά μας και pda μας.

Ενα ακόμη ενδιαφέρον concept είναι το παρακάτω απο TAT Mobile UI

Βέβαια ποιος ξέρει και πότε θα γίνουν τα παρακάτω, αλλα το σίγουρο είναι οτι δεν θα αργήσουν και για να είμαι ποιο σίγουρος θα πω οτι στο δικό μας lifetime σίγουρα θα τα πετύχουμε.

Share
, , ,

This post was written by:

- who has written 196 posts on ropox.net.

Software Engineer and Web Developer, keen on new technologies and has passion for web engineering.... Internet is my job and i love it...!!! Founded Baldpixel (baldpixel.com) on 2008 which is specialized on enginnering custom web projects while cooperating with top advertising agencies on the net.

Contact the author